Kategoriarkiv: Super Tips

Tips til hvor man kan få lavet ting, ting man kan gøre, gode apps m.m.

Æblesaft med ingefær

Jeg har mange æbler i min have, og kan ikke have flere i min fryser, så jeg fandt min CombiMax maskine frem. Har haft den i mange år, men kun brugt den til at blende, Men den kan alt, så nu har jeg lavet den dejligste æblesaft med ingefær. Saften får den flotteste røde farve, da min  æbler er Discovery. En sund drik, da mine æbler er økologiske. Det tager ingen tid at lave, da æble kun skal skylles og skæres i både.

Lene1202015 004

Ved PC fejlen: User Profile service failed the logon User profile cannot be loaded

Jeg fik ovenstående fejl, da jeg skulle logge på min pc i dag, og jeg har booted og restarted, men intet hjalp, så fandt jeg en video på YouTube, som viser præcis, hvad man skal gøre, og wupti så virkede min pc. Det er en englænder, der har lavet videon stor tak til ham. Jeg giver hermed tippet videre for jeg har brugt rigtig lang tid på at logge ind. Hvad skulle man dog gøre uden nettet.

Hjemmelavede bolsjer

Det er sjovt og nemt at lave sine egne bolsjer. Der skal kun vand, druesukker, sukker, farve og smag i, og det tager ingen tid. Man skal bruge termometer, to skrabere, et underlag og handsker. Så hælder man 1 1/5 vand, 1 1/2 druesukker og 5 dl sukker i en gryde og varmer det op til 165 grader. Man hælder massen ud på underlaget, og bruger skraberne til at samle massen med. Man hælder farve og smag i og bruger igen skraberne til farven og smagen er fordelt og så tager man det op og ælter det, trækker luft ind i det, hvis man vil have farven lysere, og når det begynder at stivne så klipper man, og får de skønneste bolsjer. Disse er med salmiak og cola smag. Husk at ved frugtsmag skal der også citronsyre i.

Lene070920152 006