Månemenneske

Jeg er et af de mennesker, der bliver påvirket af månen. Når det er fuldmåne sover jeg altid rigtig dårligt. En amerikansk forsker Simon Persinger mener, at månens skiftende position i forhold til solen kan have indflydelse på solens elektromagnetiske bølger på jorden og dermed på vores hjerner. Og flot er den. Billedet er lige taget fra mit hus.

Lene26102015 003

 

Kvæderne er modne

Der findes ikke noget så dejligt som duften af kvæder, når man tager dem ind i varmen og lader dem ligge lidt.  Mine kvæder er pærekvæder. Jeg skal prøve at lave the af nogle af dem, og ellers skal jeg se, hvor længe de kan holde herinde, og om jeg evt. kan bruge dem til noget ifm julen. De er meget smukke, og en meget tung frugt, som man ikke kan spise ubehandlet.

Lene22102015 003

Svar fra Dansk Ornitologisk Forening

Jeg har modtaget svar i dag vedr. spurvehøgen i min have, og DOF opfordrer til at jeg bliver ved med at fodre, for gør jeg det kommer der flere fugle i haven. Og spurvehøgen  er (desværre) totalfredet. Men nu har jeg hørt fra en nabo, at man kan kontakte jægerforeningen og få dem til at fange den, og sætte den ud i skoven. Jeg håber dog stadig på, at den trækker sydpå for det gør nogle af dem.

Lene04102015 004

 

Dansk Ornitologisk Forening

Lene04102015 002

Jeg har i dag skrevet til Dansk Ornitologisk Forening, fordi jeg fodre fugle, men desværre er der en spurvehøg, der er flyttet ind i min have. Jeg vil gerne af med den, men den er desværre fredet. Jeg føler, at jeg serverer fugle på et fad til den, så nu vil jeg vide om jeg skal stoppe fodringen eller hvad jeg skal gøre. Har læst at nogle trækker sydpå, så det håber jeg virkelig den gør. Det er så hyggeligt med alle småfuglene derude.