Blomsterfrø til forspiring skal købes nu

Hvis man vil forspire blomster, så skal man købe frø nu. Jeg har altid gjort det, fordi jeg er vild med at se ting vokse og gro. I år har jeg valgt  at købe Lathyrus, da det er min absolutte favorit. Den er nem, at få til at gro, og så dufter den helt vidunderlig. Jeg har også bestilt nogle meget flotte valmuer, som skulle være nemme at få til at gro, men jeg har aldrig haft helt med dem, men jeg giver ikke så let op. Blomsterfrø kan lige pt købes med 25% lige her

Lene03022016 002

Chiagrød

Chiagrød smager godt, og er helt perfekt, når man træner eller når man bare vil være sund. Man tager 1 dl havregryn og to spiseskefulde chiafrø, hælder mælk på, så det lige dækker, og sætter det i køleskabet i en beholder med låg natten over. Næste morgen har man den dejligste grød, som man evt. kan pifte op med f,eks passionsfrygt, blåbær, granatæble eller andre frugter. Chiafrø kan købes i stort set alle supermarkeder. Jeg har købt mine i Netto.

Lene24012015 005

The fra Perchs

Jeg køber altid the hos Perchs, og mine favoritter er Bailey the og hindbær Oolong. De smager og dufter helt fantastisk Er man lækker-sulten, så er det som om de dæmper trange til søde sager. Man kan både købe Perchs i deres lille butik i Kronprinsessegade eller på nettet.

Lene22012016 004

 

 

Summerbird chokolade

I december var jeg inde og tilmelde mig Summerbirds nyhedsbrev, og for nylig så vi, at de havde fået nye mini flødeboller med smag af passionsfrugt, og min datter og jeg elsker denne frugt, så vi købte en æske på nettet. Det gode ved at  handle Summerbird på nettet er, at det bliver leveret fragtfrit lige til døren. Vi er dog lidt skuffede over passionfrugtflødebollerne for de smager ikke rigtigt at passionsfrugt, men de originale flødeoller smager fantastisk, og heldigvis købte vi også nogle af disse. Derudover fik jeg to marcipanhjerter som gave.

Lene21012015 003

 

Islygter i flere farver

Vi har lavet islygter af balloner med flere forskellige frugtfarver, og de blå er de flotteste synes jeg, og så de helt klare. De bliver pænest, hvis man lader ballnerne ligge i sneen i 48 timer, for så får de en tykker skal, og det ser flot ud med lys i. Den nederst til højre frøs helt igennem, men der er det flotteste mønster indeni, og det kan man desværre ikke se på billedet.

Lene20012016 003Lene20012016 004Lene20012016 005Lene20012016 007

Filmstriben.dk

Hvis man er biblioteksbruger kan man helt lovligt, nemt og hurtigt gå ind på filmstriben.dk og se sine ynglingsfilm på sin pc, tablet eller smartphone. Man kan gå ind via Explore, Safari eller Firefox. Første gang man vælger en filmtitel, kommer der et blåt Silverlight-ikon op og det skal man klikke på, så Silver-light playeren bliver installeret. Browseren genstartes og man går ind på Filmstriben igen. Man har adgang til filmen i 24 timer. Jeg kan se 2 film om måneden via mit lokale bibliotek, men det varierer fra bibliotek til bibliotek. Man skal selvfølgelig have en pinkode til sit bibliotek.