Brunsviger

Jeg fandt  denne opskrift på brunsviger på nettet. Den er virkelig lækker og godt “svampet”. Den tager ikke ret tid at lave, og man skal ikke bruge mange ingredienser. Jeg kan så godt lide brunsviger, men synes ikke altid, at dem man bager selv smager som hos bageren, men det gør denne.

Sjipning

Jeg tog 400 i sidste uge, men i denne uge er jeg oppe på 600 allerede. Det er skønt at sjippe i det dejlige vejr, og det tager ikke ret lange tid, og er god motion. Dette sjippetov er super godt, for det er lavet af noget stålwire, så det er godt at sving. Jeg har købt det for kun 15 kr.

Strikkede klude

Jeg strikker stadig klude, fordi jeg har givet mange væk, og de er bare meget bedre end dem man køber. Lige nu strikker jeg disse, som er meget nemme, da kun er retstrik, og der findes mange gratis  opskrifter på nettet, både til at strikke og hækle. Når jeg er færdig med disse skal jeg prøve at hækle nogen. Billigt garn til klude kan købes her

Nu er det tid til motion….

I dag er jeg begyndt at sjippe igen. Det giver stærke ben, og gode mavemuskler, og det er en super god form for motion, og det kan gøres næsten alle steder. Jeg er startet op med 200 i dag for man skal jo helles ikke overdrive. Nu skal jeg bare gøre det hver dag i det stykke tid, Jeg har købt et sjippetov på tilbud til 15 kr, så det er også en billig form for motion.

Rødkælk

Vi har en rødkælk i haven, og den kommer hver år i december og forsvinder omkring marts, Den er den første sammen med solsorten, der kommer om morgenen for at få mad, og den sidste der kommer om aftenen. Jeg har altid været fascineret af fugle, og jeg tror det hænger sammen med, at de for mig er symbolet på frihed, som jeg selv sætter meget højt.