Uld engle træ

Mine uldengle er kommet op og hænge på et træ jeg har lavet af grene jeg fandt i haven. De er søde, når de danser rundt. Og de er nemme at lave.

Adventskrans med fresier og eucalyptus

Jeg har dekoreret adventskrans i dag. Jeg har købte denne fra Royal Copenhagen for mange år siden, og den er hurtig og nem at pynte, og er også flot i sig selv. I år har jeg lagt vådt oasis i lysholderne, og sat hvide fresier og eucalyptus i. Fresiaer dufter vidunderligt og er en af mine ynglingsblomster. Den er yndig og fin og duften het fortryllende.

Juledekoration

Det er så hyggeligt, at lave juledekorationer, og mange af materialerne kan man finde i haven: mos, blomsterstande, stedsegrønt eller man kan tage i skoven. Jeg er mest til naturmaterialer og massere af glimmer.

Roser kan også plantes nu

Også roser kan med fordel plantes nu. Man skal bare sørge for at sætte podestedet 8 cm ned i jorden, så rosen er beskyttet mod frost. Roserne skal stå og trække vand før man planter, og når de er plantet, skal de have mere vand. Og en god ide er det, at dække roserne med granris, når julen er ovre, og man alligevel skal smide juletræet ud.

Forårsløg – kan stadig plantes

Man kan stadig plante forårsløg faktisk helt til man ikke længere kan grave i jorden pga frost. Forårsløg kan købes billigt nu, og man fortryder det ikke, når foråret kommer, måske kun at man ikke plantede noget før. Forårsløb kan købes billigt her

Uldengle

Jeg fandt engang disse uldengle på nettet, men har ikke kunne finde garnet til dem før nu. Det er et meget lækker og meget tykt uldgarn. Og man klipper ikke i det men river det over. De er super nemme at lave, og også børn kan være med.