Adventskrans

Fresierne på min adventskrans er visnet, men det er nemt, at fjerne de visne blomster og erstatte med nye. Jeg har valgt roser denne gang, og stadig eucaplyptus blade for de dufter skønt, og holder længe.

Krone – vintage,.

Jeg har næsten lige fået denne flotte vintage krone, som er virkelig “in” til jui i år. Den har plads til 4  lys, så den kan den bruges som adventskrans. Man kan pynte med gran, gren og kugler eller hvad man har.

 

Juletræ

Vores juletræ står stadig flot og dufter så dejligt. Det bedste er, at have en fod til vand for så holder det længere. Juletræer kan købes her.

Juleglaskugler

Jeg er vild med julekugler af glas og jeg har fundet et sted på nettet, hvor man kan købe de smukkeste håndblæste julekugler med julemanden og hans rensdyr. De er virkelig smukke.

Tivoli

Tivoli er altid hyggeligt, men mest hyggelig om julen. Vi skal aktid en tur derind, og det er der rigtig mange andre mennesker der også skal, men det er en del af det.

Juletræ

Vi har købt vores juletræ på nettet, og det er meget smukt. Det var billigere, at få det leveret fra Jylland end fra tæt på hvor vi bor. Da vi altid tager træet ind omkring den 1. december, så holder træet sig bedst med en fod, der kan komme vand i. Der dufter helt vidunderligt. Juæletræer kan købes her

er