Roser kan sagtens plantes nu

Roser kan også plantes nu, man skal bare sørge for at selve podestedet er dækket med jord eller nedfaldne blade, eller gran fra juletræet, ifald det pludselig bliver frost. For roser er sarte, når de lige er plantet. Der er allerede nye skud på dem vi plantede i efteråret sidste år, og roser er vidunderlige at plante i haven, nogle af dem dufter vidunderligt, og er de remonterende, så kan man have blomster lige til den første frost kommer. Roser kan købes her

Stedsegrønne planter

Det er rigtig godt og flot med stedse grønne planter i sin have for når det bliver vinter, og de fleste træer og blomster taber bladende, så kan der komme til at se rigtig bart ud i haven, og de stedse grønne planter er som navnet siger grønne hele året. Der findes flere forskellige arter som buskbom, rhodondendron, grantråer eller thuja. Man kan også plante de små grønne træer fra jul ud i haven og det er altid hyggeligt med træer man har haft fra små. Stedse grønne planter kan købes her

I Mørket – ny bog om Fifty Shades

Bogen “I Mørket” er lige udkommet i DK, fordi film nr 3 har premiere på Valentines dag. Denne bog er bog 2 skrevet set fra hans side, og forsiden er flot. Jeg er ikke færdig med den endnu, men kan varmt anbefale, at læse bøgerne for det er en super sød kærlighedshistorie. Jeg kan bedst lide at læse på orginalsproget, men vil mange læse den nye bog på dansk kan den købes her, og jeg har ikke set den billigere andre steder.

Æbletræer

Æbletræerne har også knopper nu, og jeg har kigget efter de misteltenfrø jeg plantede på træet sidste år, men det ser desværre ikke ud til at de er kommet, og har efter følgende læst, at man skal sætte frøene på nye grene, da de så nemmere kan trænge ind i barken og slå rødder. Frugttræer kan købes her, og sagtens plantes nu. Men de vil først give frugter til næste år.

Hyacinter

Det er hyggeligt, når man går en tur i haven nu for det vrimler med små nye blomsterspirer. Her er det hyacinter, der er på vej op. De er fra sidste år, og har først spiret indenfor, og er blevet plantet ud. De bliver ikke helt så kraftige udenfor, men det er hyggeligt, at se de kommer. Forårsløg kan købes her. Dog skal man være klar over, at de løg man sætter nu først kommer til næste forår.