Rose – Rosa

Roserne blomstrer stadig, og det bliver de ved med, hvis man har de remonterende. Der findes intet som roser. De dufter fantastisk, og er smukke på hver sin måde. Det er svært, at vælge sin favorit, da mange roser er bedårende. Skal jeg vælge to, så er det helt klart “New Dawn” klatrerosen, som vi har haft I mange år, og den blomstrer taknemmeligt år efter år. Min anden favorit er rose “Friheden”, som kun kan købes her, og jeg kan lide den, fordi den er meget romantisk, og rosenhovederne hænger, hvilket gør den utrolig smuk.

2 tanker om “Rose – Rosa”

  1. Min “friheden” rose er blevet voldsom stor på 2 år, alle grene hænger ned til jorden og de store tunge rosenhoveder falder af inden de springer ud, kan jeg klippe den ?

    1. Hvis jeg var dig, ville jeg binde den op på f.eks bambuspinde, og så beskære tidligt næste forår. Klipper du i den nu, så risikerer du at fjerne de nye skud.

Der er lukket for kommentarer.