Parfumeallergi

De fleste med parfumeallergi er kvinder, og en del får det med alderen, fordi parfume akkumuleres i kroppen. Jeg kender flere, der har fået det og jeg har desværre også selv fået det. Skal jeg give et godt råd, så brug neutrale sæber, vaskemidler, skyllemidler (hvis man bruger det) og så kun bruge duft via parfumer og det før man får allergi, og selvfølge også efter, men på den måde kan undgå, at få det.

Jeg har prøvet rigtig mange macaraer, da jeg fik parfumeallergi, og der er håb forude. Jeg tåler Clarins Wonder4D i sort, og den er virkelig god. Det er ofte et begrænset antal stoffer man ikke tåler, så dermed ikke sagt, at alle kan tåle denne mascara, men prøv dig frem.

Der er ofte i de sorte mascaraer, folk ikke tåler, og selvom jeg tåler ovenstående mascara, så tåler jeg ikke alle fra Clarins.

Jeg tåler også denne øjenmakeupfjerner fra Clarins, og den er virkeligg god, og meget drøj i brug, der er kun et par dråber, der skal til per afrensning. Makeupfjerneren hedder: Demaquillant Express Yeux sensibles.

Også læbestifter kan indeholde parfume, men denne fra Clarins tåler jeg, og den er virkelig god, og findes i mange flotte diskrete farver. Den hedder: Clarins Eclat Minute Natural, og giver flot glans og farve til læberne, og plejer dem. Den får læberne til at se naturlige ud og læberne synes fyldigere. 

 

En rigtig god roll-On deoderant, som ikke indeholder parfume, parabener eller andre skadelige kemikaler er nedenstående 5 Days Deo Roll-On til kvinder. Deoderanten holder svedlugt væk i hele 5 dage, også selvom man går i bad. Man tager den på om aftenen før man går i seng, og så virker den i 5 dage. Den dufter meget sprittet, lige når man tager den på, men det fortager sig hurtigt og den bliver dufteneutral. Den er drøj i brug, og den deoderant holder i ca. 5 måneder. 

Nu hvor man hele tiden skal vaske og spritte hænder, så kan hænderne meget nemt tørre ud, og så er det godt med en fed og god håndcreme til alle hudtyper. Og denne håndcreme fra Ecooking virker både beskyttende, reparerende, helende, plejende og fugtgivende. Den er tilsat økologisk dyrkede urter og planteekstrakter. Og jeg tåler denne og den er virkelig god. Jeg tager den på om aftenen, og så er min hænder helet om morgenen. Jeg kan godt designet med sølv og sort. Den har ingen duft og indenholder igen parabener eller farvestoffer. Ecooking håndcremen kan købes her

Min absolutte favorit hos Ecooking er Ecooking natcreme til fødder. Jeg har brugt mange, mange flasker af den for den er helt fantastisk. Man tager den på om aftenen før man skal sove, og så plejer den fødderne mens man sover. Den er udviklet til at fjerne hård hud, og samtidig tilfører den fødderne en masse fugt. Fodcremen har en kølende og antibakteriel effekt, der beskytter mod fodsvamp. Den dufter helt vidunderligt af eukalyptus og er parabenfri. Har man en rest til overs, når man har masseret cremen ind i fødderne, så kan man bruge resten til hænderne, og de bliver helt bløde og lækre, når man vågner. Et virkelig godt køb! Ecooking natcreme til fødderne kan købes her

Jeg kan varmt anbefale appen, der hedder Kemiluppen, som er fra Forbrugerrådet. Den er gratis, og her kan man se hvilke produkter i kosmetik og personlige plejeprodukter,  der indeholder problematisk stoffer og hvilke produkter der ikke gør. Den er nem at bruge, og man kan scanne stregkoder, og se resultatet med det samme.

Man kan også selv få testet produkter ved at tage et billede af for- og bagside og indsende det. De produkter, som scannes mest bliver testet først, så nogen gange skal man væbne sig med tålmodighed, og det skal nok komme. Jeg bruger den rigtig meget her efter at jeg har fået parfumeallergi for den er en virkelig god hjælper. og jeg har indsendt flere produkter test, og har for det meste fået resultatet hurtigt og ellers efter overskuelig tid.